Top 10 legetøj

Top 10 i legetøj er givet vis et lidt for vidt begreb. Tænkes der på drenge eller piger? Hvor gamle er de børn, der tænkes på? Osv. Det er naturligvis ikke til at sige noget om, men hos Amazon har jeg bemærket, at man kan finde frem til de 100 mest solgte stykker legetøj. Og den side der viser disse herligheder, aktualiseres ofte. Man vil følgelig kunne få et øjebliksbillede af, hvad der interesserer børnene. Eller dem der køber legetøjet.

Det ser ud til at der er forskel på hvorledes “bestsellerlisten” ser ud hos Amazon i Tyskland og hos Amazon i England. I England er der også spil med på listen. Derfor er der et link til begge sider – til inspiration.

Det turde i øvrigt være lige let at bestille i henholdsvis Tyskland og England.

Previous Post

Juledekorationer på Fyn

Next Post

Jul og overflod